Γυναίκα

Πώς να ψωνίσετε στις εκπτώσεις σαν ειδικός της μόδας!

Πώς να ψωνίσετε στις εκπτώσεις σαν ειδικός της μόδας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πως να ψωνίσετε στις εκπτώσεις. Μία εποχή που οι γυναίκες όλων των ηλικιών πολύ συχνά παρασύρονται σε ψώνια, χάνοντας την ουσία και ξεχνώντας ποιες είναι οι ανάγκες τους! Μπορώ να αγοράσω μία μακριά τουαλέτα; Σίγουρα! Μήπως είναι η ώρα να αγοράσω εκείνη την καταπληκτική δερμάτινη μίνι φούστα; Γιατί όχι! Αχ! Να το ζευγάρι μπότες των ονείρων μου; Ναι, ακόμη κι αν πρέπει να στριμώξω τα πόδια μου…

Μην παρασυρθείτε από την έκπτωση

Όσο και αν είναι το ποσοστό της έκπτωσης δελεαστικό, τίποτα δεν είναι ευκαιρία, αν πρόκειται απλώς να κρεμαστεί στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Σύμφωνα με την οργάνωση WRAP (την κορυφαία οργάνωση για την αποτελεσματική χρήση των πόρων), οι καταναλωτές μόνο στη Μ. Βρετανία αγοράζουν ρούχα αξίας 30 δισ. που δεν φόρεσαν ποτέ! Σκεφθείτε λοιπόν, αν θα πληρώσετε για κάτι που δεν θα φορέσετε ούτε θα απολαύσετε ποτέ!

Κάντε έξυπνες αγορές

Κάντε έξυπνες επενδύσεις – σκεφτείτε για παράδειγμα τι θα ακολουθήσει την επόμενη σεζόν. Σκεφθείτε επίσης τι χρειάζεστε πραγματικά. Ποια είναι τα κενά στην ντουλάπα σας; Μην αγοράζετε κάτι που δεν ταιριάζει με τίποτα από όσα έχετε, γιατί όσο ωραίο κι αν είναι θα προκαλέσει… νέο πονοκέφαλο, αντί να δώσει λύσεις.

Ελέγξτε την κοινωνική και επαγγελματική ατζέντα σας

Πάρτε υπόψη σας τα επερχόμενα γεγονότα: γάμους, πάρτι, επίσημες εκδηλώσεις, ταξίδια. Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να αγοράσετε ένα καλό βραδινό φόρεμα σε πολύ καλύτερη τιμή, αποφεύγοντας μάλιστα τον πανικό της τελευταίας στιγμής, όταν θα πλησιάζει η στιγμή της πρόσκλησης.

Ελέγξτε προσεκτικά τα υποψήφια κομμάτια

Ελέγξτε την ποιότητα κάθε αγοράς που κάνετε. Ψάξτε για τραβήγματα, σκισίματα, τρύπες, λεκέδες, πριν φθάσετε στο ταμείο. Μην ξεχνάτε, ότι πολλές φορές τα κομμάτια των εκπτώσεων δεν αλλάζονται. Κι αν θέλετε οπωσδήποτε να το πάρετε, μην διστάσετε να ζητήσετε περαιτέρω έκπτωση, αν το κομμάτι αυτό έχει φθορές.

Αγοράστε μόνο κάτι που σας ταιριάζει

Μην αγοράζετε τίποτα ακατάλληλο για εσάς, τίποτα που δεν είναι στα μέτρα σας και προς Θεού… αν δεν είναι το μέγεθος των ποδιών σας.  Μην αγοράζετε ρούχα που για να σας ταιριάζουν πρέπει να πάνε στον ράφτη ούτε ρούχα που θα φορέσετε… όταν χάσετε τα παραπανίσια κιλά!

Στραφείτε σε σημαντικές αγορές

Οι εκπτώσεις είναι καλές για να αγοράσετε ένα κλασικό εξαιρετικό παλτό ή ένα μπουφάν ή πάλι το δερμάτινο που πάντοτε θέλατε. Φροντίστε, όπως είπαμε και στην αρχή, να αγοράσετε πράγματα που θα συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα σας, και όχι απλώς επειδή σας άρεσαν. Εκτός κι αν πρόκειται… να ανανεώσετε τη μισή σας ντουλάπα και να αλλάξετε την εμφάνισή σας!

Καλές αγορές

Πού να ξοδεύετε χρήματα, για να είστε πιο ευτυχισμένοι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X