Γυναίκα

Πως να συνδυάσετε ένα κασμίρ πουλόβερ

Πως να συνδυάσετε ένα κασμίρ πουλόβερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ξεκινώντας από το δεδομένο της ακριβής του τιμής, τα πουλόβερ από κασμίρ είναι πάντα κλασικά. Με στρογγυλή λαιμόκοψη, ζιβάγκο, V και σε βασικές αποχρώσεις, μαύρο, μπεζ, κρεμ ή λευκό, γκρι και μπλε, κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αν συνδυαστούν έξυπνα με μικρές πινελιές και αξεσουάρ που θα διαφοροποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το καλό είναι ότι ταιριάζουν με όλα και φοριούνται από τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου μέχρι την αρχή της άνοιξης.

Στο γραφείο:

1.    Ιδανική επιλογή γιατί δίνει αμέσως έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας. Φέτος ο συνδυασμός τους με μια φούστα από λεοπάρ, χαμηλά μαύρα μποτάκια και μια δερμάτινη μαύρη τσάντα θα τα ενσωματώσει στο look της εποχής.

2.    Ένα κασμιρένιο πουλόβερ δείχνει υπέροχο και με ένα κλασικό υφασμάτινο παντελόνι σε μπλε απόχρωση. Μαζί με μια καπαρντίνα, κρίκους και τα κατάλληλα παπούτσια (ίσως και ένα ζευγάρι mules χωρίς τακούνι) θα ανανεώσουν την εικόνα του.

3.    Υπέροχη η κασμιρένια ζακέτα μαζί με μια μπλούζα που δένει με φιόγκο, φαρδύ παντελόνι και βελούδινα loafers που θα συνδυαστούν με χρυσά κοσμήματα για μια δόση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.

4.    Με το φαρδύ παντελόνι, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, δερμάτινα mules, ακόμα και το πιο απλό πουλόβερ με τη στρογγυλή λαιμόκοψη θα δείξει απλά υπέροχο.

Το Σαββατοκύριακο:

1. Εδώ οι δυνατότητες που έχουμε να το συνδυάσουμε το κασμίρ είναι απεριόριστες. Με ένα τζιν μπουφάν, μαύρο κολάν και αθλητικά είμαστε έτοιμες για μια βόλτα για ψώνια.

2. Σε συνδυασμό με ένα άνετο τζιν παντελόνι, μια τσάντα που θα φορέσουμε χιαστί και τα mules μας έχουμε ένα σύνολο για χαλαρή έξοδο.

3. Όταν ο καιρός είναι ακόμα κρύος, ένα γούνινο γιλέκο, δερμάτινο κολάν και μπότες μέχρι το γόνατο μας δίνουν την πιο σύγχρονη εκδοχή του.

4. Ακόμα και με ένα φόρεμα που θα το φορέσουμε άνετα με τα αθλητικά μας έχουμε πετύχει να δώσουμε φρέσκο αέρα στην κασμιρένια ζακέτα μας.

5. Έχουμε το απόλυτο μαύρο κασμίρ ζιβάγκο; Αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες το επιτρέπουν ακόμα, μπορούμε να παίξουμε εκτός από τους συνηθισμένους συνδυασμούς με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι, με μια υπέροχη ζιπ-κιλότ ή κάτω από ένα μεταξωτό φόρεμα με λεπτές τιράντες. Ωστόσο ο απόλυτος συνδυασμός θα είναι με μια πλισέ φούστα σε μεταλλική απόχρωση του γκρι μαζί με χαμηλά μαύρα μποτάκια για το βράδυ.

6. Ακόμα και ένα XL κομμάτι κασμίρ σε αντρική γραμμή μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με παντελόνια σε πιο εφαρμοστή γραμμή ή με θηλυκά αξεσουάρ, όπως φαρδιές δερμάτινες ζώνες πάνω από μακριές φούστες.

7. Όλες φοβόμαστε την μπεζ απόχρωση και πολλές φορές θεωρούμε μια κασμιρένια μπλούζα ελαφρώς βαρετή. Μπορεί ωα φορεθεί, με μια καρό φούστα σε ίσια γραμμή pencil, και ένα καμηλό παλτό. Ψηλά booties κι ένα καλσόν έκπληξη θα κλείσουν το μάτι στο στιλ!

ΠΗΓΗ: WomanIdol

Το «λίφτινγκ» μίας αγαπημένης τσάντας!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X