Γυναίκα

Ζώνες: Επιστρέφει ένα trend το οποίο δεν ξέρουμε αν θέλουμε να δεχτούμε!

Ζώνες: Επιστρέφει ένα trend το οποίο δεν ξέρουμε αν θέλουμε να δεχτούμε!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ το οποίο δε γίνεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας και πολλές φορές μας εξυπηρετούν όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το look μας και να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό ύφος.

Αυτό που παρατηρήθηκε έντονα στις πασαρέλες μεγάλων οίκων είναι πως επιστρέφουν οι μεγάλες ζώνες και σαφώς τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα διότι δεν ξέρουμε αν θέλουμε να βάλουμε τόσο μεγάλους όγκους στην καθημερινότητα μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spring is right around the corner….. 💛💛💛 • • • • • #ootd #spring #springfashion #lotd #mystyle #inspiration #pastel #pastelpurple #yellow #realstylegram #outfitoftheweek #look #fashionlover #widebelt #heartearrings #goldaccessories #styleinspiration #lookoftheday #blazerlover #ootw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Kiara ✨ (@kiara.sinclairt) στις

Σίγουρα, πρόκειται για ένα trend το οποίο θα κατακλύσει την αγορά και ήδη μεγάλα καταστήματα στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις όπου η μόδα παίζει σημαντικό ρόλο, έχουν προμηθευτεί τα συγκεκριμένα αξεσουάρ αλλά είναι λίγο «ξένο» ακόμα.

Σίγουρα μια μεγάλη ζώνη μπορεί να δώσει ένα ’80s vibe στο σύνολο σου ή να δώσει ένα πιο casual ύφος σε ένα φόρεμα αλλά ακόμη το σκεφτόμαστε!

Εσύ τι λες; Θα τι φορέσεις;

Δείτε ακόμη: Τζιν παντελόνι: Εύκολοι τρόποι για να το φέρεις… στα μέτρα σου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X