Σχόλια

Η Ελενα Ακρίτα “καρφώνει” αγρίως Μητσοτάκη Μαρέβα και υπουργούς ΝΔ

Η Ελενα Ακρίτα “καρφώνει”  αγρίως Μητσοτάκη Μαρέβα και υπουργούς ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κι΄ όμως το διέπραξε χαλαρά και ανέμελα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνια στα 12 μίλια. Το Μητσοτακικό άδειασμα άδραξε η Ελενα Ακρίτα και κυριολεκτικά ρίχνει τόνους βιτριόλι με ελάχιστες λέξεις και τρεις φωτογραφίες.

Η δημοσιογράφος με μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών υπενθυμίζει  ποια ήταν τα “γραφικά στοιχεία” και οι “θύλακες της ακροδεξιάς” που ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή.

Στην ανάρτησή της δημοσιεύει και φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ο Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Εσωτερικών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Θάνος Πλεύρης, νυν αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βεβαίως ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς όπως και η ίδια η σύζυγος Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

Ο Μητσοτάκης είπε σήμερα στη Βουλή ότι ‘αρκετά γραφικά στοιχεία’ και ‘θύλακες της ακροδεξιάς’ συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Οι φωτογραφίες άσχετες με το θέμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X