Show Biz

Η Κατερίνα Στικούδη βάζει την πιο… sexy μπουγάδα και οι άνδρες παθαίνουν «αμόκ» (pic)

Η Κατερίνα Στικούδη βάζει την πιο… sexy μπουγάδα και οι άνδρες παθαίνουν «αμόκ» (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αχ, αχ, αχ και πάλι αχ θα πούμε καθώς βλέπουμε τη νέα φωτογραφία που ανήρτησε η Κατερίνα Στικούδη και όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να τη δουν να βάζει πλυντήριο στο σπίτι τους και να απλώνει ρούχα.

Φορώντας ένα πορτοκαλί κορμάκι, ψηλοτάκουνα και με λάγνο ύφος, η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του νέου της video clip για το τραγούδι «Διαφέρω».

Η τραγουδίστρια φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα, κάθισε μπροστά από ένα πλυντήριο και στήθηκε με σκοπό να μας δείξει για μια ακόμη φορά το αισθησιακό σώμα της! Τα σχόλια των ανδρών ήταν πολλά και τα liks έπεσαν «βροχή».

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έτσι θα βαζω μπουγάδα από δω και πέρα ..😂 Δες τώρα το καινούριο μου βίντεο κλιπ #diafero στο κανάλι μου στο YouTube !!#newsingle #newVideoClip #newSong #freshMusic #mylove #mylife #mylook #music @minosemi_official @kikitsolka @gianaman @monstermanager @leonidassozos 🎼 @yiannispapadakos 🎥@vasilis_koumentakos 🎼 @djrico99 💋 @nakopoulouvaso 💄 @michael_tsoukas – @marioskypriotis 👗 @ev.jenny 💆‍♀️ @natasakars 💃🏽 @eirinilinardi @natalia_karamousouli @toulin_millet_piskioul 👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Δείτε ακόμη: Κόνι Μεταξά: «Δέχθηκα την απιστία και έγινα πιο δυνατή» video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X