Media

Η Καθημερινή σφάζει Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση

Η Καθημερινή σφάζει Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι θα λέγαμε η ηθική τους απέναντι σε όσους δεν είναι μεγαλοσχήμονες, δεν είναι ισχυροί, δεν έχουν κανάλια, ούτε μεγάλα συμφέροντα. Εκεί τηρούν τις υποσχέσεις μέχρι κεραίας και ενίοτε υπερβάλλουν. Για παράδειγμα για την αεροπορική Aegean βρήκαν δεκάδες εκατομμύρια. Για τους ήρωες των νοσοκομείων και γενικώς της Υγείας τα παχιά πρωθυπουργικά και υπουργικά λόγια αποδείχτηκαν ψεύτικα.

Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη, που ανάγκασε ακόμα και την καλή τους φίλη την εφημερίδα “Καθημερινή” να τους επιτεθεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα και μάλιστα όχι με οποιοδήποτε άρθρο, αλλά με το editorial, πράξη που δείχνει πόσο ανάλγητη είναι η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

«Είχαμε υποσχεθεί, ως κράτος και κοινωνία, ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τη μάχη εναντίον του κορονοϊού στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων μας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό μετράει πολύ, αλλά δεν… τρώγεται.

Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν. Πέρα από την ενίσχυση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι από ιδρύματα, το κράτος δεν τους έδωσε ειδικό επίδομα, ούτε και δώρο Χριστουγέννων. Καθώς μετράμε μέρες για το τέλος του έτους, αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί».

Οτι και να πεις τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν την κυβερνητική αθλιότητα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X