Γυναίκα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το νέο πρόσωπο αγαπημένου brand καλλυντικών!

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το νέο πρόσωπο αγαπημένου brand καλλυντικών!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Τατιάνα Μπλάτνικ είναι μια γυναίκα με αριστοκρατική ομορφιά και κάθε της εμφάνιση απασχολεί τις στήλες των κοσμικών αλλά και τους fashion editors, διότι διαθέτει στιλ το οποίο θυμίζει παλιάς κοπής γυναίκα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου, είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού brand καλλυντικών La mer και η απόφαση να ενταχθεί στην οικογένεια της La mer ήταν πολύ εύκολη καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά!

“Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer”, σχολίασε σχετικά η Τατιάνα Μπλάτνικ. “Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και κάθε φορά μου τόνιζε ότι η λάμψη στην επιδερμίδα της οφείλεται σε αυτά! Κάθε Χριστούγεννα, μου έκανε δώρο την Crème de La Mer – πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία. Η La Mer είναι ένα brand που φέρει τις δικές του αξίες, προωθεί την βιωσιμότητα και την καινοτομία, κάτι που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου πεποιθήσεις. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της, τα θαλάσσια φύκια, συλλέγονται με το χέρι για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση αυτών των σπάνιων φυσικών βιοτόπων για το μέλλον.”

Δείτε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει για την ιταλική Vogue

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X