Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Η θαυματουργή λίστα Πέτσα εξαφανίζει φωτιές, μεταμορφώνει ειδήσεις

Η θαυματουργή λίστα Πέτσα εξαφανίζει φωτιές, μεταμορφώνει ειδήσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Θαύμα, θαύμα. Τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα δεν είχαμε φωτιές. Δεν κάηκε η μισή Πελοπόννησος, δεν καταστράφηκαν περιουσίες και τεράστιες δασικές εκτάσεις στην Κορινθία και την Ηλεία, δεν τραυματίστηκε σοβαρά πυροσβέστης.

Είναι το θαύμα της λίστας Πέτσα, που κατορθώνει να εξαφανίζει τις φωτιές. Οχι, όχι δεν τις σβήνει (μακάρι να το κατάφερνε), αλλά τις εξαφανίζει από τις οθόνες των τηλεοράσεων. Πού είναι εκείνες οι πολύωρες συνδέσεις από το μέτωπο των πυρκαγιών;, Πού είναι οι ηρωικοί καπνισμένοι…ρεπόρτερς των καναλιών; Πού είναι οι πραγματικοί ήρωες, οι πυροσβέστες που σώζουν ανθρώπινες ζωές, ζωάκια και περιουσίες ανθρώπων. Οχι φέτος δεν πρόκειται να δούμε τέτοιες σκηνές στις οθόνες μας. Η λίστα Πέτσα έκανε το θαύμα της.

Οπως κάνει το θαύμα και με όλες τις ενοχλητικές για την κυβέρνηση ειδήσεις . Να για παράδειγμα, για πρώτη φορά ο Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρεται σε “κούρεμα”  των αναδρομικών, αλλά τα “μπουκωμένα”  από τη λίστα Πέτσα  σάιτ και άλλα ΜΜΕ δεν είδαν τίποτα, δεν αντιλήφθηκαν αυτό, δεν άκουσαν την είδηση, αλλά είδαν τη χτεσινή αναγγελία ότι τα αναδρομικά θα δοθούν σε όλους. Θαύμα, θαύμα.

Η μεγάλη κοροϊδία έχει στηθεί και στηρίζεται στη φασιστικής έμπνευσης λογική κρύβουμε τις ειδήσεις, γιατί ότι δεν μεταδίδεται και δεν επικοινωνείται, δεν υπάρχει. Αμ δε, άθλιοι προπαγανδιστές της κυβέρνησης και των ΜΜΕ. Υπάρχουν σάιτ, όπως ο eretikos.gr, που δεν κρύβουν καμία είδηση, όποια κι΄ αν είναι, και προπαντός υπάρχουν τα social media τα οποία καθημερινά θεριεύουν και καθίστανται ο εφιάλτης των καθεστωτικών και ¨μπουκωμένων” από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ.

Και όπως έλεγε ο πρώτος καγκελάριος της ενωμένης Γερμανίας ο Μπίσμαρκ «η εμπιστοσύνη είναι ένα λουλούδι  που όταν μαραθεί πολύ δύσκολα ξανανθίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X