Media

Η ξεφτίλα των σάιτ και της ενημέρωσης

Η ξεφτίλα των σάιτ και της ενημέρωσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εγραψε προηγουμένως ο eretikos.gr και πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Λυρτσογιάννης για την “κολοβή δημοκρατία”  εξαιτίας της σιωπής των ΜΜΕ, της απόκρυψης ειδήσεων, της εξαφάνισης της αντιπολίτευσης. Η αναφορά αφορούσε περισσότερο την τηλεόραση και λιγότερο το ίντερνετ. Διάβασα και μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο e-tetradio.gr  για το αίσχος των ημερών το “Σκόιλ Ελικικού” και διαπίστωσα απόλυτη σιωπή και στο διαδίκτυο, παρότι πρόκειται για σκάνδαλο ή μάλλον η σιωπή κυριαρχεί γιατί είναι σκάνδαλο.

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος μεταξύ άλλων: Αυτό λοιπόν το #Σκοιλ_Ελικικου είναι πρώτο στα social media. Τόσο στο Twitter, όσο και στο Facebook. Χαμός.
Αλλά, θαύμα θαύμα, στα παραδοσιακά ΜΜΕ είναι εξαφανισμένο. Βάλτε στο Google «Σκοιλ Ελικικου» και θα δείτε πόσο λίγα αποτελέσματα δίνει. Κάποια στιγμή το μεσημέρι της Παρασκευής μετρούσαμε γύρω στα 10 με 12. Η αποθέωση της ΜΗ ενημέρωσης, έτσι; Κρύβουμε τις ειδήσεις τα sites και δεν καταλαβαίνουμε ότι ξεφτιλιζόμαστε

Δυστυχώς δεν πρόκειται μόνο για ξεφτίλα. Εξάλλου, όποιος θέλει να ξεφτιλιστεί στην κοινωνία μας σήμερα είναι ελεύθερος να το κάνει. Το χειρότερο είναι πως πρόκειται για επικίνδυνο φαινόμενο, που κάνει όπως προανέφερα τη δημοκρατία μας κολοβή.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X