Show Biz

Ιωάννα Τούνη: Μιλά για το ροζ βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Μιλά για το ροζ βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό και αφορούν σε ένα ροζ βίντεο το οποίο είδε τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πρωταγωνίστρια.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και influencer δέχτηκε πριν από λίγο καιρό πολλά μηνύματα στα social media όπου οι θαυμαστές της την ενημέρωναν πως κυκλοφορέι ένα ροζ βίντεο όπου τη δείχνει να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις και αμέσως κλονίστηκε. Η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί αν βρει άκρη με όλο αυτό που της συμβαίνει και μέσω ενός βίντεο στο Youtube εξηγεί από τη δική της πλευρά πως έχουν τα πράγματα.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου. Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί εξευτελιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα», είπε μέσα σε όλα η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε την:

Δείτε ακόμη: Τέλος η Φωλιά των Κου Κου – Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X