Show Biz

Η Ιωάννα Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την ζωή της

Η Ιωάννα Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την ζωή της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δευτέρα βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» καλεσμένη ήταν η Ιωάννα Τούνη όπου μίλησε για την ζωή της.

«Μένω στην Αθήνα με τον άντρα μου και το παιδί μου. Ανεβαίνω κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη… Δε σκέφτομαι με τίποτα να μην πηγαίνω Θεσσαλονίκη… δε θέλω. Ούτε ο Δημήτρης θα μετακόμιζε μόνιμα Θεσσαλονίκη, δεν του αρέσει, θέλει μεγαλύτερη πόλη…».

«Η οικογένεια είναι για μένα κάτι που αξίζει κάθε ταλαιπωρία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς. Δεν έχω βοήθεια από κάποια γυναίκα. Η μαμά μου έχει φύγει από τη ζωή, και η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη έχω τη θεία μου, οπότε όταν είμαι πάνω και χρειάζομαι βοήθεια, με βοηθάει».

«Το παιδί μας  ήρθε ξαφνικά, δεν το επιδιώκαμε»



 

«Είναι λάθος σαν σκέψη να λες ότι θα κάνεις ένα παιδί για να έρθεις κοντά με τον άλλον. Μπαίνουν πολλά εμπόδια σε ένα ζευγάρι όταν έρχεται ένα παιδί… Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple therapy, όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται. Δεν είναι ταμπού να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, όχι μόνο ως ζευγάρι αλλά και σαν μονάδες».



«Είναι δύσκολο να είσαι influencer»
Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει η δουλειά ενός Influencer. «Είμαι full time influencer, όπως θες πες το και δεν θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο, ο κόσμος το έχει συχνά “α κάνει ένα κλικ και ανεβάζει κα κάτι έγινε”. Το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί 7-8 χρόνια που είμαι στην επικαιρότητα πλέον, θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, μια μεθοδικότητα. Δεν έχω ποτέ off, είμαι διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα».

«Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα “που είσαι, αν είσαι καλά”. Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X