Ελλάδα

GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά επέστρεψε

GNTM: Η Ελευθερία Καρναβά επέστρεψε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια βραδιά αποφασίσαμε να μείνουμε σπίτι μας και να παρακολουθήσουμε GNTM, και καθώς βλέπαμε τις οντισιόν, εμφανίστηκε ένα αγόρι το οποίο θύμισε σε πολλούς ένα άτομο το οποίο συμμετείχε στον περσινό κύκλο του reality μοντέλων.

Ο Samuel με καταγωγή από την Αλβανία ήταν ένα από τα αγόρι που θέλησε να δείξει στην κριτική επιτροπή πως μπορεί να γίνει ένα μοντέλο το οποίο θα δείξει τη διαφορετικότητα που υπάρχει και η Βίκυ Καγιά μόλις τον είδε, της θύμισε την Ελευθερία Καρναβά η οποία είχε πάρει το «golden pass» στον περσινό κύκλο και μπήκε απευθείας στο σπίτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το νέο επεισόδιο #GNTMgr είναι εδώ! Και οι κριτές μας είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν ακόμα περισσότερους υποψήφιους! Πόσοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση;@starchanneltv #StarChannelTv @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Αφού τα είπαν οι κριτές του GNTM με τον διαγωνιζόμενο, μπήκε ξαφνικά στο στούντιο η Ελευθερία και έτσι τους είδαμε δίπλα-δίπλα και πραγματικά το αγόρι είναι η αρσενική βερσιόν του μοντέλου! Ακόμη και ο τρόπος που μιλούν είναι ο ίδιος!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Παίκτρια του Big Brother σε ροζ βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X