Καιρός

Καιρός-Αρναούτογλου: Λασποβροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Καιρός-Αρναούτογλου: Λασποβροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σαββατοκύριακο (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι αναμένεται το Σαββατοκύριακο με την Κρήτη και τις Κυκλάδες να έχουν από το πρωί άστατο καιρό. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου θα έχουμε λασποβροχές και τοπικές καταιγίδες. Στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε συννεφιές όπως σε Θράκη – Έβρο και από την Πιερία μέχρι τα βόρεια της Εύβοιας όπου θα έχουμε μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε επιδείνωση των φαινομένων στην Πελοπόννησο, στα ορεινά της Στερεάς και στα δυτικά της Θεσσαλίας όπως και στα βόρεια τμήματα μέχρι την Θράκη.

Το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει και η θερμοκρασία αναμένεται στα κεντρικά στους 26 βαθμούς, στα βόρεια από 22 έως 26 και στα νότια στους 23.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά και πρόσκαιρες συννεφιές. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σύννεφα από το πρωί με βροχές σε Ημαθία και Πιερία και από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα άστατος. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς.

Την Κυριακή, θα έχουμε επίσης φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά και συγκεκριμένα σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησος.

Τη Δευτέρα, βροχές θα έχουμε στην ηπειρωτική Ελλάδα με μπόρες και καταιγίδες, ενώ αναμένονται φαινόμενα και στα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη, αν και το πρωί θα έχουμε ήλιο από το μεσημέρι θα σημειωθούν νέες μπόρες στα ηπειρωτικά και την Τετάρτη το σκηνικό θα είναι το ίδιο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X