Media

Καλό Μεσημεράκι: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Μουτσινάς

Καλό Μεσημεράκι: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Μουτσινάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και έμεινε άφωνος με όλα αυτά που ακούστηκαν διότι αναφέρονταν στο άτομο του!

Ως γνωστόν, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» δηλώνει παντού ότι είναι 22 ετών (άλλη είναι η αλήθεια βέβαια) και στην εκπομπή της Καινούργιου είπαν κάποια πράγματα με αφορμή κάποια λόγια της Μάρας Μεϊμαρίδη!

«Ο εγκέφαλος θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσει να ταυτοποιήσει τις ιδέες και να πάρει αποφάσεις. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αυτό το συμπαθητικό αγοράκι που κάνει και εκπομπή, ο Νίκος Μουτσινάς, παρατήρησε τι κάνει. Παίζει ένα βίντεο που πρέπει αυτός να το σχολιάσει. Μόλις τελειώσει το βίντεο δεν μιλάει ατάκα, του βάζουν μια μουσική. Κουνάει αυτός τα χέρια του τα πόδια του και παράλληλα σκέφτεται. Δίνει χρόνο στον εγκέφαλό του, λοιπόν, να οργανώσει την απάντηση με καλή δομή της σκέψης. Επειδή είναι ευφυής, βρίσκει άμεσα τις απαντήσεις. Παρατήρησέ τον όμως, όταν δεν βρίσκει την απάντηση θέλει να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο και πιάνει κουβέντα με ένα αγοράκι στην ορχήστρα του -δεν ξέρω πώς το λένε», είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου τη διέκοψε λέγοντας:

«Απλά ο Μουτσινάς δεν είναι αγοράκι, είναι κοτζάμ μαντράχαλος»!

Και ο Γρηγόρης Γκουντάτρας φρόντισε να «φουντώσει» και άλλο την κατάσταση λέγοντας:  «Κύρια Μάρα ο Μουτσινάς πενηνταρίζει, δεν είναι αγοράκι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/SHpgDVNp3as

Δείτε ακόμη: Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας κρατήσει σπίτι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X