Media

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε για το περιστατικό στην Αιδηψό και τους ιερείς που αντέδρασαν στην καμπάνια για τον γάμο των ομοφυλόφιλων – «Κουνήστε το κεφάλι σας!»

Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε για το περιστατικό στην Αιδηψό και τους ιερείς που αντέδρασαν στην καμπάνια για τον γάμο των ομοφυλόφιλων – «Κουνήστε το κεφάλι σας!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη του Stand Up του στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» (Σκάι) , όταν κλήθηκε να σχολιάσει δύο από τα πιο επίκαιρα θέματα των ημερών.

Το πρώτο φυσικά αφορούσε στον νεαρό άνδρα που δελέασε με ένα ψαράκι έναν γάτο, για να τον κλωτσήσει και να καταλήξει στη θάλασσα, την ώρα που φίλοι του βιντεοσκοπούσαν το σκηνικό και το ανάρτησαν στα social media, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Μιλάμε για μία χώρα με πολύ παιδεία, τα συγχαρητήριά μου. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, αυτό είναι το πιο τρομακτικό. Το ανέβασαν γιατί σου λέει “έλα μωρέ τι κάναμε”. Γυρίστε λίγο προς τα σπίτια παιδιά, μη μιλήσουμε τώρα για την παιδεία και τα σχολεία γιατί θα πηδήξουμε από τον 6ο. Μιλήστε με τα παιδιά, υπάρχει νόμος πια, εφαρμόστηκε και μπράβο. Κάπως αλλάζει η εποχή και καλά κάνει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με το θέμα της καμπάνιας «Πες το ναι» που αφορά στον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

«Κανείς δεν θέλει την αλλαγή, ξεβολεύεσαι και λίγο. Βγήκαν κάποιοι, 7 ιερείς και έγραψαν επιστολή στον πρωθυπουργό. Ούτε για την Πάτρα, ούτε για τη φτώχεια αλλά για την καμπάνια. Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το ποστ; Αντέδρασαν γιατί λένε ότι είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσης. Να κάνω μια ερώτηση. Μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει ναι; Που ο Χριστός είχε δίπλα του ληστές και πόρνες και ήταν κόντρα στην εποχή τότε. Η ψυχή έχει φύλο; Η ψυχή δεν κρίνεται; Πάντρεψέ τους και τελείωνε! Είναι κουραστικό γιατί μιλάμε για τα αυτονόητα. Κουνήστε το κεφάλι σας δεξιά και αριστερά».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X