Κοινωνία

Άγιος Παντελεήμονας: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα – Είχαν συλλάβει 3 φορές τον δολοφόνο

Άγιος Παντελεήμονας: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα – Είχαν συλλάβει 3 φορές τον δολοφόνο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγιος Παντελεήμονας: Τρεις φορές έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν ο 74χρονος, ο οποίος δολοφόνησε 50χρονο πατέρα μπροστά στο 12χρονο παιδί του και τραυμάτισε τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 74χρονος είχε συλληφθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2021 από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, στις 28 Αυγούστου 2013 από την Ασφάλεια Αττικής και στις 23 Σεπτεμβρίου 2009 από το Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού.

Το 2009 συνελήφθη για κλοπή, εγκληματική οργάνωση και για τον νόμο περί όπλων. Το 2013 συνελήφθη για παρόμοια αδικήματα, ενώ το 2021 λιμενικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τον νόμο περί όπλων, κλοπή και ληστεία.

Το χρονικό της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο 74χρονος βγήκε, μαζί με το ζευγάρι Γεωργιανών που ζει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνον, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού.

Μετά τη γιορτή επέστρεψαν στην πολυκατοικία όπου διαμένουν. Κάποια στιγμή, περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα (Κυριακής πλέον), ο 74χρονος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του ζευγαριού, εμφανώς μεθυσμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό με αποτέλεσμα να μη νιώθει καλά.

Το ζευγάρι του άνοιξε, μπήκε μέσα στο σπίτι και πυροβόλησε στο κεφάλι με πιστόλι τον 50χρονο πατέρα, ο οποίος έπεσε νεκρός. Στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγό του, ενώ φώναζε ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Η γυναίκα μπήκε στη μέση για να τα προστατέψει, προσπαθώντας να του πάρει το όπλο. Την ώρα εκείνη ο 74χρονος πυροβόλησε και την τραυμάτισε στην ωμοπλάτη.

Την ώρα των πυροβολισμών στο σπίτι βρίσκονταν η 12χρονη κόρη του ζευγαριού που γιόρταζε τα γενέθλιά της και τα δύο αδερφάκια της, ηλικίας 11 και 14 ετών. Η 45χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ενώ ο 74χρονος δράστης κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X