Κοινωνία

Αγιος Παντελεήμονας: Βίντεο με τη στιγμή που πυροβολούν τον 35χρονο στο κεφάλι

Αγιος Παντελεήμονας: Βίντεο με τη στιγμή που πυροβολούν τον 35χρονο στο κεφάλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο με τη στιγμή του πυροβολισμού στον 35χρονο ιρανικής καταγωγής, το βράδυ της Παρασκευής στον Άγιο Παντελεήμονα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου διασωληνώθηκε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν φέρεται να ξέσπασε μια άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου. Σύμφωνα με το εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, επικρατεί αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν συνέβη κάτι εντός του μαγαζιού, προτού προκύψει ο θανάσιμος τραυματισμός του άνδρα

Δείτε το βίντεο

https://exchange.glomex.com/video/v-czp4yn8tj1qp?integrationId=40599v1hlosgosgp

Το χρονικό

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 22:00, χθες βράδυ έξω από καφετέρια με ναργιλέδες, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.

Για άγνωστο λόγο ξέσπασε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο ομάδες ανδρών μέσα στην καφετέρια. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στον καβγά βγήκαν έξω

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X