Θέμα

Αγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα με 4 μαχαιριές στη μέση του δρόμου

Αγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε άνδρα με 4 μαχαιριές στη μέση του δρόμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγριo έγκλημα σημειώθηκε, το πρωί του Σαββάτου, στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το evianews.gr, γυναίκα 39 ετών σκότωσε 43χρονο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας κοντά στο 4ο Γυμνάσιο.

 

Πρόκειται για τον 43χρονο ξυλουργό Σ.Ν. ο οποίος δέχθηκε την επίθεση την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Σύμφωνα με την «Ευβοϊκή Γνώμη», η 39χρονη συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας.

Το enikos.gr υποστηρίζει ότι ήταν «παράνομο» ζευγάρι που τσακώθηκε άγρια, με την 39χρονη γυναίκα να τον μαχαιρώνει σε έξαλλη κατάσταση, ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο, όπου και πέθανε, παρά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

 

Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να είναι η σύζυγος του θύματος, η οποία τον παρακολουθούσε για να δει αν την απατά!

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα είδε το περιστατικό από το μπαλκόνι της.

Αναλυτικά για τη δολοφονία. ταν 07:55 το πρωί του Σαββάτου (20/01) όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά Ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα, δίπλα από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από γυναίκα, που δήλωσε ότι διαμένει στην οδό 28ης Οκτωβρίου και βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

 

Την 08.01 ώρα, πραγματοποιήθηκε και άλλη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που εντόπισαν αιμόφυρτο άντρα στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 42χρονου.

 



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δολοφόνος πρόσφατα μόλις είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές της πόλης, με την Αστυνομία να διερευνά τα κίνητρα αυτής της δολοφονικής επίθεσης.

 

Το σημείο όπου έγινε η δολοφονία:

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X