Κοινωνία

Ανατροπή στο θάνατο των δύο νέων στην Κεφαλλονιά. Δεν ήταν σατανιστική τελετή

Ανατροπή στο θάνατο των δύο νέων στην Κεφαλλονιά. Δεν ήταν σατανιστική τελετή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου των δύο νέων, του Γερμανού και της Βουλγάρας, στην Κεαφαλλονιά.

Τα νέα ευρήματα οδηγούν την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για σατανιστική τελετή. Η νέα εκδοχή είναι πως οι δύο νέοι έπαιξαν ένα παιχνίδι αυτοτραυματισμού, το οποίο ξέφυγε από τα όρια και τραυματίστηκε σοβαρά η 23χρονη Βουλγάρα Λίλια. η οποία πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία παρά τις προαπάθειες του Γερμανού συντρόφου της να σταματήσει το αίμα.

Οταν αυτός είδε πως πέθανε η σύντροφός του κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά και πέθανε. Που σημαίνει ότι ο θάνατος της 23χρονης Βουλγάρας μάλλον ήταν ατύχημα και το 30χρονου Γερμανού αυτοκτονία.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Πατρίς», η ιατροδικαστής υποστηρίζει -επικαλούμενη τα ευρήματα στο σπίτι των Βλαχάτων- ότι ο 30χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη σύντροφό του και να σταματήσει την αιμορραγία όταν διαπίστωσε πως το παιχνίδι του αυτοτραυματισμού «στράβωσε».

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η κυρία Τσιόλα.

Όπως εκτιμά, ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη με τον αυτοτραυματισμό της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της.

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες, κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα έπαιρναν πετσέτες», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, πρώτη απεβίωσε η κοπέλα, γεγονός που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό (στη φωτογραφία πάνω)  στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», αναφέρει στις δηλώσεις στην εφημερίδα η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δε γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», ήταν η χαρακτηριστική απάντησή της.

Αλλά και ένας φίλος της Λίλιας, ο Ντάνιελ Ζέκοφ (επίσης από την Βουλγαρία) υποστηρίζει ότι ο θάνατός της δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό και πιθανολογεί ότι η 23χρονη έπασχε από κατάθλιψη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X