Κοινωνία

Ανδραβίδα: Ο βασικός ύποπτος είχε πυροβολήσει κόσμο ξανά στο παρελθόν! Το προφίλ του δράστη

Ανδραβίδα: Ο βασικός ύποπτος είχε πυροβολήσει κόσμο ξανά στο παρελθόν! Το προφίλ του δράστη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με τις αρχές να πέσει στα χέρια τους ο δράστης του μακελειού στην Ανδραβίδα. Ο άνθρωπος που δολοφόνησε με τον πιο βάρβαρο τρόπο τόσο το ζευγάρι όσο και τα δύο μικρά αγοράκια τους. Βασικός ύποπτος είναι γείτονας της οικογένειας 60 και πλέον ετών που φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές κυρίως με το 32χρονο θύμα.

Οι έρευνες έχουν στραφεί τον άνδρα που φέρεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να είναι ο σπιτονοικοκύρης τους και είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο άνδρας φαίνεται να έχει βεβαρυμένο παρελθόν, καθώς πληροφορίες δείχνουν ότι πυροβολούσε ζώα με σιγαστήρα κι ότι είχε πυροβολήσει στο παρελθόν ακόμη δύο άνδρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι και το σπίτι του βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το δικό τους, λόγω της καθυστέρησης καταβολής ενοικίων. Από τους περιοίκους χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος «σκληρός» και «ιδιόρρυθμος», ένας άνδρας ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.

Βρέθηκε όπλο στο σπίτι

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδει το Patrisnews, μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής διερεύνησης, καθώς στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Αναφορές ότι είχε σκάψει λάκκο για να τους θάψει – Πως οδηγήθηκαν σε αυτόν οι αρχές

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει συγκλονίσει την Ανδραβίδα. Οι πληροφορίες από την περιοχή είναι συγκεχυμένες για το ποιον σκότωσε πρώτα.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες οι οποίοι ταιριάζουν στο όπλο του υπόπτου και είναι ίδιες με αυτούς που βρέθηκαν όταν είχε πυροβολήσει τον κουμπάρο του.

Κάτι άλλο που προκαλεί φρίκη, είναι οι αναφορές πως είχε θάψει λάκκο σε περιοχή σε γειτονικό χωριό, στο Τραγανό, για να τους θάψει. Γι αυτό και προσπάθησε να τους φορτώσει στο τρέιλερ, ωστόσο ο ερχομός του τρίτου παιδιού τον έκανε να το βάλει στα πόδια βιαστικά.

Οι κάτοικοι πάντως εκτιμούν πως κρύβεται σε διπλανό χωριό, ωστόσο δε μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X