Κοινωνία

Ανδραβίδα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις μίσους του δράστη! «Χίτλερ αναστήσου…»

Ανδραβίδα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις μίσους του δράστη! «Χίτλερ αναστήσου…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ερωτηματικά προκαλούν οι αναρτήσεις στα social media του 60χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδιά στην Ανδραβίδα. «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 60χρονος, που δολοφόνησε την οικογένεια. Το πρωί του Σαββάτου (5/3), μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού με θύματα τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών, προχώρησε σε ομολογία ενώ την Κυριακή (6/3) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 60χρονος σε αναρτήσεις του στο Facebook, σύμφωνα με το patrisnews.gr, εξυμνεί τον Χίτλερ και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους «γύφτους» και «τέρατα με μορφή ανθρώπου». «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π… ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Σε ακόμη μια ανάρτηση του αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα του εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!

Φονικό στην Ανδραβίδα: Η σύλληψη

Η Αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Ο δράστης έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X