Κοινωνία

Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο: Συνθήματα και αφίσες εναντίον του

Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο: Συνθήματα και αφίσες εναντίον του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Αλόννησο, το μέρος όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί σπίτι και κάνει συχνά διακοπές, έχουν εμφανιστεί συνθήματα και αφίσες εις βάρος του, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης διαρροής ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του και τις καταγγελίες γυναικών εναντίον του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, το νησί έχει «γεμίσει» με υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί.

Φαίνεται λοιπόν ότι το κλίμα στο νησί είναι αρκετά αρνητικό για τον παρουσιαστή καθώς -σύμφωνα με την εκπομπή- κάποιοι ζητούν «να μην ξαναπατήσει».

Το σχετικό απόσπασμα μετέδωσε το tlife.gr.

Νέα εισαγγελική έρευνα

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης διεξάγεται νέα έρευνα για την ανάρτηση και άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, αφορά στο αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Η έρευνα έχει ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Η εισαγγελική έρευνα είναι συνέχεια των αποκαλύψεων πρώην συντρόφου του, ότι ανάρτησε στο διαδίκτυο ακατάλληλες φωτογραφίες της και βίντεο, ενώ είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα με το MEGA, είναι τουλάχιστον εννιά οι κοπέλες που έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να εξακριβώσουν εάν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και εάν ναι, να ρωτήσουν πώς μπορούν να τα κατεβάσουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X