Κοινωνία

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Στην Ευελπίδων η 47χρονη για να απολογηθεί

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Στην Ευελπίδων η 47χρονη για να απολογηθεί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η απολογία της 47χρονης που αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στο έγκλημα του 50χρονου στο Μοσχάτο και κατηγορείται για τον θάνατό του, αναμενόταν να ξεκινήσει στις 12:00.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η συνήγορος είπε: «Δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη». «Η Αστυνομία έφθασε, αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά το συμβάν. Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνό της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», είπε η δικηγόρος, τονίζοντας πωςη γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω».

Σε ό,τι αφορά τις επαφές τους, είπε πως «πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση». Μάλιστα, αποκάλυψε: «Όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία και στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντάς του “έχεις οικογένεια” και ότι πρέπει να προσέχει».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16.1.2023) όταν ο 50χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα ανακρινόταν όλο εκείνο το βράδυ από τις Αρχές. Υποστήριξε είναι ότι ο 50χρονος της χρωστούσε 200.000 ευρώ, που τα έδωσε για επενδύσεις, αλλά εκείνος τα έχασε και δεν είχε να της τα δώσει πίσω. Η 47χρονη είπε πως αυτός ήταν ο λόγος, που βρέθηκε στο διαμέρισμά του. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα είπε ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και τότε η ίδια του επιτέθηκε και επιχείρησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Ο άνδρας και εκείνη πάλεψαν και σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στο πλαίσιο της προανάκρισής της, η ίδια δεν τον τραυμάτισε θανάσιμα εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο άνδρας φέρεται να έφτιαξε μια θηλιά με μια ζώνη του, την έδεσε σε ένα μονόζυγο, ανέβηκε σε μια καρέκλα και πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και τότε η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα και ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X