Κοινωνία

Αποτροπιασμός και φρίκη στη Λέρο -Μάνα και πατέρας κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους

Αποτροπιασμός και φρίκη στη Λέρο -Μάνα και πατέρας κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως από την ιστοσελίδα bloko.gr, σχετικά με τους βιασμούς τριών παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο. 

Ο πατέρας, υπάλληλος στο ψυχιατρείο στην Λέρο. Η μητέρα άνεργη. Τα παιδιά, ο μεγαλύτερος άνω των 20 με προφανώς ανήκεστα απ όσα βίωσε ψυχολογικά προβλήματα, ένα κορίτσι 13 χρόνων και ο μικρότερος γιος ηλικίας 10 χρόνων.

Τρία παιδιά που όπως διαπιστώνεται από την σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες τους χρησίμευαν ως σκεύη διαστροφικής ηδονής.

Για το δράμα των παιδιών και όσα πέρασαν στα χέρια των γονιών τους, δεν χρειάζονται λεπτομέρειες.

Τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια των γονιών τους, είναι ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς φέρονται να βίαζαν τα παιδιά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας μιλώντας στην εκπομπή Live News, προχώρησε σε αποκαλύψεις αυτής της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Όπως είπε «υπήρχαν κάποιες ενδείξεις» ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένα παιδί μάλιστα, το κοριτσάκι, το παρακολουθούσε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητος. Το παιδί σύμφωνα με τον Δήμαρχο είχε μεταβεί πριν από έναν χρόνο στο Παίδων για παρακολούθηση μαζί με τους γονείς.

Το ζευγάρι συνελήφθη χθες και αύριο οδηγούνται στον εισαγγελέα. Yπάρχει κι ένα τέταρτο παιδί, μεγαλύτερο, το οποίο άφησε… την οικογενειακή εστία.

Πηγές: bloko.gr/ «Ε» Live News

Δείτε ακόμη:

Ο τόπος της τραγωδίας στα Τρίκαλα που σκοτώθηκε το 13 μηνών βρέφος(vid)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X