Κοινωνία

Αρχίζει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου-Τι θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας

Αρχίζει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου-Τι θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Δευτέρα θα καθίσει στο εδώλιο της κατηγορουμένης η Ρούλα Πισπισρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι στραμμένα τα βλέμματα εκ νέου.

Η 33χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες περί απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ παράλληλα απολογείται για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ιριδας.

Συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορουμένη θα υποστηρίξει πως είναι αθώα. Επιπλέον αναμένεται να αποδώσει τους θανάτους των παιδιών της σε ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο έχουν η ίδια και η οικογένειά της. Μάλιστα πιθανόν η υπεράσπιση της μητέρας των παιδιών να ζητήσει αναβολή της δίκης για την Τζωρτζίνα και συνένωση των δύο υποθέσεων, δηλαδή με την υπόθεση των άλλων δύο παιδιών της Πισπιρίγκου.

Για αυτήν την δεύτερη υπόθεση μάλιστα θα κατατεθεί την Τετάρτη υπόμνημα 100 σελίδων μέσα στο οποίο θα υπάρχουν γνωματεύσεις 8 ιατροδικαστών και ενός ειδικού γιατρού από τη Γερμανία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Ενδεχόμενο αναβολής μέχρι και μετά τον Απρίλιο

Πάντως είναι πολύ πιθανό η δίκη να αναβληθεί, λόγω ενός εφετείου που αφορά μια υπόθεση κατηγορούμενου επιχειρηματία από την Βενεζουέλα. Στην υπόθεση αυτή οι μάρτυρες κατηγορίας προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, έχουν ήδη έρθει στην Ελλάδα γι’ αυτό τον σκοπό και κατά τα φαινόμενα μοιάζει αδύνατο εκείνη η δίκη να πάρει αναβολή.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη υπόμνημα στη γραμματεία των δικαστηρίων που εξηγεί γιατί η υπόθεση πρέπει να αναβληθεί για μετά τον Απρίλιο. Όπως υποστηρίζει μέχρι εκείνο το διάστημα θα συμμετέχει σε περισσότερες από 30 βαριές ποινικές υποθέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X