Επιλογές

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτός είναι ο 23χρονος που βίασε 16χρονη -Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιώς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 23χρονου , που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος 16χρονου θύματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επίθ.) ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) (ον.) ENTY ( EDI ) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων.

Πώς ψάρευε τα ανήλικα θύματά του μέσω του Badoo

Ήταν 22.00 το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου, όταν μία 16χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Badoo δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μηνύματα από άγνωστο άτομο με το όνομα «Νικόλα», το οποίο την απειλεί καθημερινά πως, αν δεν συναντηθούν, θα διαδώσει αρνητικές για την ίδια φήμες στη γειτονιά της και θα προκαλέσει κακό στην οικογένειά της.

Ειδικότερα, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα, η πρώτη συνάντηση έγινε την 12η Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα, έπειτα από πιέσεις.

Η κοπέλα συναντήθηκε με τον άγνωστο στον Πειραιά και με τη χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να τελέσει ασελγή πράξη.

Την επόμενη ημέρα, οι πιέσεις προς την κοπέλα αυξήθηκαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ακόμη μία συνάντηση.

Δείτε ακόμη:

Τροποποίηση του ορισμού του βιασμού ζητά το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X