Κοινωνία

Σεπόλια: Στον Κορυδαλλό η μητέρα της 12χρονης – Μέτρα τύπου… Πισπιρίγκου

Σεπόλια: Στον Κορυδαλλό η μητέρα της 12χρονης – Μέτρα τύπου… Πισπιρίγκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία, μεταφέρθηκε σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, πολύ κοντά στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις φτάσει στις φυλακές η 37χρονη θα δώσει μία τυπική συνέντευξη στη διευθύντρια ή τον διευθυντή και ύστερα θα μεταφερθεί σε ένα κελί μόνη της λόγω Covid και έπειτα θα αποφασιστεί εάν θα παραμείνει μόνη, έχοντας μία ειδική μεταχείριση.

Όπως μετέδωσε το Mega, Κατά πάσα πιθανότητα και στην περίπτωση της μητέρας από τα Σεπόλια θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτή που ακολούθησαν οι σωφρονιστικοί και στην περίπτωση της Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται ότι στην πτέρυγα ΣΤ΄ των φυλακών κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ στη Β’ πτέρυγα θα κρατηθεί η 37χρονη.

Αύριο οι απολογίες των τριών νέων συλληφθέντων

Αύριο απολογούνται στον ανακριτή οι τρεις που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο, ο 33χρονος, ο 34χρονος και ο 36χρονος, οι οποίοι ωστόσο αρνούνται οποιαδήποτε επαφή με την 12χρονη, επικαλούμενοι προβλήματα υγείας.

Στοιχεία αναμένονται και από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς εξετάζονται εξονυχιστικά οι διαδρομές χρημάτων όλων των μελών της οικογένειας τόσο του 53χρονου όσο και της 12χρονης.

Δείτε το βίντεο του Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X