Κοινωνία

Χανιά: Στον εισαγγελέα δύο νεαροί για τον τραυματισμό 37χρονου έξω από μπαρ

Χανιά: Στον εισαγγελέα δύο νεαροί για τον τραυματισμό 37χρονου έξω από μπαρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χανιά: Mε τις κατηγορίες της ληστείας, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κ του νόμου περί όπλων οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Χανίων οι δύο νεαροί 17 και 22 ετών οι οποίοι τα ξημερώματα της Τρίτης ενεπλάκησαν σε αιματηρό περιστατικό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι 37χρονου.

Όλα ξεκίνησαν σε χώρο έξω από νυχτερινό κέντρο όταν οι δύο νεαροί διαπληκτίστηκαν με τον 37χρονο ο οποίος τραυματίστηκε από μαχαίρι που βγήκε πάνω στον καυγά. Στη συνέχεια και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ανήλικος και ο 22χρονος απομακρύνθηκαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του θύματος, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο Χανίων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Χθες Τετάρτη, άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο ενώ προσήχθη και ο 49χρονος πατέρας του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Ο 49χρονος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αργά το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε και ο 22χρονος ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X