Θέμα

Χαροπαλεύει άνδρας των ΜΑΤ: Τραυματίστηκε σε επεισόδια στο παιχνίδι βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (βίντεο)

Χαροπαλεύει άνδρας των ΜΑΤ: Τραυματίστηκε σε επεισόδια στο παιχνίδι βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ  o οποίος τραυματίστηκε  στον αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»  που διακόπηκε  καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονταν επεισόδια.

Ο  άνδρας των ΜΑΤ  τραυματίστηκε όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου και η ΕΛ.ΑΣ. απάντησε με ρίψη χημικών.

Οι άγνωστοι εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, με συνέπεια μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες  η φωτοβολίδα φαίνεται να έχει πετύχει κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας των ΜΑΤ να χαροπαλεύει, καθώς νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος στην εντατική.

«Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος», δηλώνει γιατρός στο νοσοκομείο Κρατικό Νικαίας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – ΠΑΟ.

Όπως ανέφερε ο γιατρός στον ιστότοπο iEidiseis, ο αστυνομικός είχε αιμορραγικό σοκ, δηλαδή έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. «Είχε ρήξη της αριστερής μοιραίας αρτηρίας στο πόδι», προσθέτει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι το Κρατικό Νικαίας δεν είχε εφημερία και έσπευσαν όλοι οι γιατροί.

Εν τέλει το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.



 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X