Θέμα

Χρυσή Αυγή: «Σεισμός»! Η Πρόεδρος αμφισβητεί την αγόρευση της εισαγγελέως!

Χρυσή Αυγή: «Σεισμός»! Η Πρόεδρος αμφισβητεί την αγόρευση της εισαγγελέως!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διακόπηκε για αύριο Τετάρτη 21.10.2020, η δίκη για την Χρυσή Αυγή μετά την παρέμβαση της Προέδρου του Δικαστηρίου.

Οι εξελίξεις στην δίκη είναι σοβαρότατες, αφού η Πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε στην αρχή της διαδικασίας και πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε απέναντι στην εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου!

Χαμός με την Χρυσή Αυγή μεταξύ Προέδρου και Εισαγγελέως!

Θυμίζουμε πως χθες, η Εισαγγελέας, η ίδια Εισαγγελέας που πρότεινε πριν ένα χρόνο την αθώωση όλων των κατηγορουμένων για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης (!), πρότεινε αναστολή για όλους πλην του Ρουπακιά (σ.σ. διαβάστε εδώ όλο το σκεπτικό της). Δηλαδή να μην μπει κανείς φυλακή μέχρι το Εφετείο!

Η απάντηση στην εισαγγελέα ήρθε σήμερα από… έδρας. Η Πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτου ζήτησε από την εισαγγελέα να συμπληρώσει την πρόταση της σχετικά με τους 11 κατηγορούμενους οι οποίοι στο παρελθόν είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης και δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

Χρυσή Αυγή: Έξαλλοι οι δικηγόροι! «Η εισαγγελέας έγινε συνήγορος της ναζιστικής οργάνωσης»

Η εισαγγελέας απάντησε ότι με βάση τα ποινικά μητρώα πράγματι οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι έχουν καταδικασθεί στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα σε ποινές κάθειρξης, ωστόσο, δεν τους συμπεριέλαβε στην πρόταση της όπως είπε, γιατί έχουν εκτίσει τις ποινές τους έχουν αποφυλακιστεί και τηρούν τους περιοριστικούς όρους που τους έχουν επιβληθεί. Ως εκ τούτου και για τα πρόσωπα αυτά εμμένει στην άποψή της περί χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος στην έφεση της.

Έτσι, το δικαστήριο διέκοψε για αύριο στις 11 το πρωί προκειμένου να αναζητηθεί τυχόν βούλευμα που αναφέρεται σε παραβίαση των περιοριστικών όρων του Γιάννη Λαγού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X