Κοινωνία

Δημαρχείο Αχαρνών: «Μπούκαραν» με καλάσνικοφ για ληστεία!

Δημαρχείο Αχαρνών: «Μπούκαραν» με καλάσνικοφ για ληστεία!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άγνωστοι έκαναν… ντου κρατώντας καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών με στόχο φυσικά τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου. Τους περίμενε έξω συνεργός τους και διέφυγαν…

Τι συνέβη στο δημαρχείο Αχαρνών

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έγινε πριν από λίγο στο δημαρχείο. Δυο άγνωστοι με βαρύ οπλισμό, πιθανότατα καλάσνικοφ εισέβαλλαν στο δημαρχείο και ανέβηκαν στον 2ο όροφο όπου είναι οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.

Κοινωνικό μέρισμα: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα! Προσοχή στα κριτήρια «παγίδες»

Απείλησαν τους υπαλλήλους με προτεταμένα τα όπλα. Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί και είναι ακόμα άγνωστο αν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από τα ταμεία του δήμου καθώς ήταν ακόμα πολύ νωρίς και δεν είναι βέβαιο ότι είχαν γίνει πληρωμές από δημότες.

Στην συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση στο οποίο τους περίμενε με αναμμένη τη μηχανή συνεργός τους.

“Βαριά οπλισμένοι”!

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, κ. Βρεττός ήταν πολύ βαριά οπλισμένοι και οι τρεις και φορώντας κουκούλες. Ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι άλλοι δυο ανέβηκαν στην οικονομική υπηρεσία. Όπως είπε, δημότες και υπάλληλοι είναι σε κατάσταση σοκ και όπως είπε οι δράστες έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι. Προφανώς είπε δεν είχαν εικόνα που ήταν τα ταμεία. Όπως είπε δεν υπάρχουν μέσα στο δημαρχείο κάμερες και δεν καταγράφηκαν οι δράστες.

Ακούστε τι είπε πριν από λίγο στο Open

Και η ΕΡΤ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X