Κοινωνία

Διόδια: Πού αναμένονται μπλόκα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Διόδια: Πού αναμένονται μπλόκα το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα πρόστιμα για παράνομη μετακίνηση είναι 300 ευρώ, όμως μπορεί να φτάσουν τα 500 ευρώ εάν πολίτης προβεί σε δήλωση ψευδών ή πλαστών στοιχείων ή σε έκδοση ψευδούς βεβαίωσης.

Ωστόσο, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα όπου επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και οι επίδοξοι εξοδούχοι για το Πάσχα ίσως… πολλαπλασιαστούν.

Σύμφωνα με το STAR, μετά τα διόδια της Ελευσίνας έλεγχοι θα γίνονται σε όλους τους σταθμούς όπως:

στον Ισθμό

το Κιάτο

το Ρίο

τη Νέα Πέραμο

την Πάχη Μεγάρων

τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Δρέπανο

Για Ωρωπό και Θήβα ή Λαμία τα μπλόκα των αστυνομικών αναμένεται να σταματήσουν τους… πονηρούς στα ακόλουθα σημεία:

στα διόδια της Θήβας και της Αγίας Τριάδας

στον σταθμό της Τραγάνας

των Θερμοπυλών

της Στυλίδας

Σε σταθμούς διοδίων, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία των εθνικών και περιφερειακών οδών έχουν αναπτυχθεί περίπου 10.000 αστυνομικοί οι οποίοι από την πρώτη ημέρα έχουν εντολές για αυστηρότατη τήρηση των απαγορεύσεων που ισχύουν για αυτή την εορταστική περίοδο.

Μάλιστα, όσο πλησιάζει το επίμαχο τριήμερο που παραδοσιακά οι κάτοικοι των αστικών κέντρων ταξιδεύουν για τον πασχαλινό οβελία στην επαρχία, οι έλεγχοι θα αυξάνονται ποσοτικά, ακόμη και αν χρειαστεί να ελεγχτεί ένα προς ένα αυτοκίνητο στα σημεία ελέγχου.

Αστυνομικός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έλεγε στο Sputnik ότι «περιμέναμε και δικαιολογίες με μετάβαση σε γιατρούς, αλλά προφανώς οι διευκρινίσεις περί δημόσιου νοσοκομείου τους έκανε να μην χρησιμοποιήσουν αυτή τη δικαιολογία».

«Οι έλεγχοι γίνονται παντού και όλο το 24ωρο τόσο στα διόδια της εθνικής οδού όσο και στο οδικό δίκτυο για Χαλκιδική. Ακόμα και στους παράδρομους» μας είπε χαρακτηριστικά αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X