Κοινωνία

Δολοφονία στα Σεπόλια: Πιθανή εμπλοκή στη δολοφονία Καραϊβάζ

Δολοφονία στα Σεπόλια: Πιθανή εμπλοκή στη δολοφονία Καραϊβάζ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Oι αρχές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 32χρονου στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 32χρονος άνδρας μόλις είχε φτάσει στην καφετέρια στη Δυραχίου όταν άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε σε κεφάλι και σώμα με οκτώ σφαίρες μπροστά στους θαμώνες. Ο δράστης διέφυγε από την οδό Αμβρακίας όπου τον περίμενε συνεργός του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος που μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό έφτασε στην καφετέρια και ξέσπασε σε κλάματα. Η μητέρα του έκλαιγε και φώναζε: «Άρη μου, σε έφαγαν οι Αλβανοί».

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που το θύμα δεχόταν επίθεση. Τρεις φορές συνολικά είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν, η τελευταία συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο στην πλατεία Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφονηθείς Βορειοηπειρώτης Αριστείδης Παππάς πιθανόν να εμπλέκεται και να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γ.Καραϊβάζ.

Αν όντως αυτές οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε είναι σαφές ότι κάποιοι αποφάσισαν να του κλείσουν στο στόμα, πιθανόν λόγω επικείμενης σύλληψης του.

Θάνατος Καραϊβαζ: Ανατροπή στην υπόθεση -Δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X