Κοινωνία

Δολοφονία στην Κυψέλη: Σημάδια εξάρθρωσης στα χέρια του 7χρονου – Ενδεχόμενο βασανισμού

Δολοφονία στην Κυψέλη: Σημάδια εξάρθρωσης στα χέρια του 7χρονου – Ενδεχόμενο βασανισμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη, μία ιστορία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «TLIVE» του ALPHA, από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν ερωτηματικά για τον θάνατο του αγοριού από την αρχή της υπόθεσης.

Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ της εκπομπής, όταν αρχίζει να ασφυκτιά κάποιος, η λογική λέει ότι θα βάλει τα χέρια του να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα του (με την οποία του είχε κλείσει το στόμα ο 33χρονος που έχει ομολογήσει), κάτι που το παιδί δεν έκανε.

Σημάδια στα δάχτυλα

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το παιδί ήταν δεμένο εκείνη την ώρα. Ζήτησαν εξειδικευμένη εξέταση για τα οστά, στα οποία φαίνονται κάποια σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα.

Από εκεί προκύπτει το συμπέρασμα πως είτε η μητέρα είτε ο 33χρονος, είχε βάλει τα χέρια του μικρού στο τραπέζι και είχε χτυπήσει τα δαχτυλάκια του, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή του ALPHA.

Μάλιστα επισημαίνεται ότι έχουν βρεθεί εξαρθρώσεις στους κόμπους των δαχτύλων, και πως φέρεται να βασανίστηκε και να μην μπορούσε να κινηθεί ώστε να βγάλει την ταινία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X