Κοινωνία

Δολοφόνος ο άνδρας με τα καλάσνικοφ και τις σφαίρες στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινητου

Δολοφόνος ο άνδρας με τα καλάσνικοφ και τις σφαίρες στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινητου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφόνος είναι ο ένας από τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν στο Παλατάκι Χαϊδαρίου γιατί είχαν καλάσνικοφ και 90 σφαίρες στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Και όχι μόνο. Όπως αποκαλύπτεται, ήταν ο δράστης μίας δολοφονίας και μίας απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω άνδρας φέρεται να δολοφόνησε έναν άλλο ομοεθνή του στην Αγία Βαρβάρα, στις 15 Ιουλίου 2022, αλλά και να αποπειράθηκε να δολοφονήσει έναν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας, στις 31 Ιουλίου 2022.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αυτές δολοφονικές επιθέσεις έγιναν με πιστόλι και όχι με καλάσνικοφ.

Η σύλληψή του κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου, σήμερα, οδήγησε στην εξιχνίαση αυτών των δύο υποθέσεων που απασχολούσαν τις αστυνομικές Αρχές.

Ο τυχαίος έλεγχος και τα καλάσνικοφ

Ο σεσημασμένος κακοποιός και ένας ακόμη ομοεθνής του επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τους σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν δύο καλάσνικοφ.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, ενώ αναμένεται η βαλλιστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστεί, εάν τα καλάσνικοφ έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X