Κοινωνία

Δύο ανήλικες μαθήτριες έζησαν την φρίκη στα χέρια του δασκάλου τους

Δύο ανήλικες μαθήτριες έζησαν την φρίκη στα χέρια του δασκάλου τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο ανήλικες μαθήτριες έζησαν την φρίκη στα χέρια του δασκάλου τους. Για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κατηγορείτε 62χρονος δάσκαλος, μαζί με τη σύζυγό του στη Κύπρο.

Συγκεκριμένα, την απόλυτη φρίκη έζησαν στα χέρια ενός 62χρονου στη Λεμεσό, δύο ανήλικα κοριτσάκια, μόλις 8 και 9 ετών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο ανέφερε τις αρρωστημένες πράξη του δασκάλου της.

Ο 62χρονος, μαζί με τη σύζυγο του, βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive, ο 62χρονος είχε διατελέσει κοινοτάρχης του χωριού στο οποίο βρίσκεται το ένα από τα δύο φροντιστήρια.

Η σύζυγός του κατηγορείται, επίσης, λόγω του ότι τα φροντιστήρια ήταν εγγεγραμμένα στο όνομά της.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η σύζυγος του να κατέβαλαν εγγύηση €50,000 έκαστος. Ο 62χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση εναντίον ανηλίκου και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Εναντίον τους, εκδόθηκαν τα ακόλουθα διατάγματα:

1) Ο κατηγορούμενος να μη διεξάγει οποιοδήποτε επάγγελμα σχετίζεται με ανήλικα παιδιά.
2) Τα επίδικα υποστατικά να αναστείλουν τις εργασίες τους.
3) Να μην προσεγγίζει δημόσιους χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά, σχολεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς παιδικές χαρές.

4) Να μην προσεγγίζει τις παραπονούμενες σε απόσταση 10 μέτρων.

Σημειώνεται ότι, για την παρακολούθηση της εφαρμογής των πιο πάνω διαταγμάτων, έχει ενημερωθεί ο τοπικός σταθμός του χωριού όπου υπάγεται η κατοικία του κατηγορούμενου, καθώς επίσης και η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση και άλλα τμήματα του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι σε συνεργασία θα εποπτεύουν την εφαρμογή των διαταγμάτων.

Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε πληροφορία ή ακόμη γίνει καταγγελία εναντίον του 62χρονου, τότε οδηγείται άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου, επιβαρύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση του ενώπιον Δικαιοσύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X