Κοινωνία

Δυο μέρες πριν τον «Μπάλλο» ο Μπακογιάννης έλεγε «είμαστε έτοιμοι»

Δυο μέρες πριν τον «Μπάλλο» ο Μπακογιάννης έλεγε «είμαστε έτοιμοι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον Κολωνό οι πολίτες έκαναν… κανό, η Χαμοστέρνας πλημμύρισε για άλλη μια φορά, η Πειραιώς και η Συγγρού έγιναν ποτάμια. Πάλι καλά που ο δήμος Αθηναίων, κατά δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη, ήταν έτοιμος για την κακοκαιρία.

Ήταν 12 Οκτωβρίου, δυο μέρες πριν φτάσει στην Αττική η κακοκαιρία δηλαδή, όταν ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν καλεσμένος στην Κοινωνία Ώρα Mega. Κι εκεί, όταν ρωτήθηκε αν η Αθήνα είναι έτοιμη για την επερχόμενη κακοκαιρία, η απάντηση ήταν πως ναι, ήταν έτοιμη.

Αλλά μόνο που δεν ήταν. Μάλλον ήταν αλλά μόνο στα λόγια. Γιατί στην πράξη, μόνο έτοιμη δεν ήταν.

«Στην Αθήνα όλοι είναι ετοιμότητα. Τα φρεάτια είναι καθαρισμένα, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ήδη στους δρόμους. Ζούμε στην εποχή των κρίσεων. Πρέπει να θωρακίσουμε την πόλη. Ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να αλλάξουμε εμείς» είπε πει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δυο μέρες μετά: ο Κολωνός μια λίμνη, η Ηφαίστου στο Μοναστηράκι… χείμαρρος, δρόμοι ποτάμια, «καταρράκτες» στον Λυκαβηττό.

Ο ποταμός Ηριδανός έκανε τους δρόμους στο Μοναστηράκι να μοιάζουν… παραπόταμοί του. Επιχειρήσεις πλημμύρισαν, άνθρωποι προσπαθούσαν μέσα στα ορμητικά νερά να σώσουν τις περιουσίες τους.

Στον Κολωνό δεν υπήρξε ποτάμι, αλλά μια… λίμνη, με το νερό να μπαίνει σε σπίτια και επιχειρήσεις και μια κάτοικο να βγαίνει με κανό για να «φωνάξει» για τις κακοτεχνίες στην οδό Αντιγόνης και να ζητήσει τα τεχνικά προβλήματα να επιδιορθωθούν επιτέλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X