Κοινωνία

Έγκλημα στη Δάφνη: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Δάφνη: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, Σάββατο, το πρωί ο 39χρονος δολοφόνος της 35χρονης γυναίκας του στην περιοχή της Δάφνης.

Ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του την Παρασκευή και στη συνέχεια μετέβη στην αστυνομία για να ομολογήσει την πράξη του.

Όπως είπε, σκότωσε την 35χρονη με πολλαπλές μαχαιριές καθώς τη ζήλευε.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην πολυκατοικία στην Λάμπρου Κατσώνη 17, και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Γείτονες του ζευγαριού, που έχει αποκτήσει ένα παιδί, έκαναν λόγο για συχνούς καυγάδες μεταξύ τους.

Να σημειωθεί πως στις 11 Ιουλίου μία γειτόνισσα είχε καλέσει το 100, μετά και από ακόμη έναν καυγά μεταξύ τους, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα άγριος.

«Την αστυνομία την είχα καλέσει στις 11 Ιουλίου. Επειδή εκείνη την ημέρα είχαμε ακούσει μεγάλη φασαρία και την είχα ακούσει να φωνάζει βοήθεια, κάλεσα το 100 και έκανα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Έδωσα το δικό μου κουδούνι γιατί είχαμε αλλάξει τα κουδούνια για να μπορέσουν να έχουν άμεσε πρόσβαση. Περίμενα στο μπαλκόνι, ήρθαν μετά από 25 λεπτά, το περιπολικό πέρασε, ανοίξαν τα παράθυρα, δεν κατέβηκε κάποιος και φύγανε» σημείωνε η γειτόνισσα σε ανάρτησή της στο Facebook.

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς

Μετά και από την παραπάνω καταγγελία, ανακοινώθηκε πως οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος τους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου, τόνισε πως οι αστυνομικοί φαίνεται πως δεν έδρασαν όπως έπρεπε και αυτό θα τεθεί υπό εξέταση.

Ζήτησε, παράλληλα, από τους πολίτες να μην αποθαρρυνθούν από αυτό το συμβάν και να συνεχίσουν τις καταγγελίες τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X