Επιλογές

«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι» λέει ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό!

«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι» λέει ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ιερέας που επιτέθηκε σε αστυνομικό στην Κρήτη, ενώ μάλιστα οδηγούσε και μεθυσμένος, εξέφρασε τη λύπη του για όσα έγιναν.

Ο… μετανιωμένος ιερέας που δεν θυμάται!

Ο Ηρακλειώτης ιερέας αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου ο ιερέας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι τίποτα. Τους ζητώ συγνώμη. Ντρέπομαι που φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Λοιπόν αν έγινε κάτι, εγώ ζήτησα συγνώμη και συγνώμη από το δικαστήριο, από τους ανθρώπους, και αν προξένησα, καμιά φθορά σε κανένα αναλαμβάνω.. με το ποδήλατο που λένε, θα το αποκαταστήσω , δεν υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε.

«Είχα απώλεια μνήμης, δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι στο πανεπιστημιακό, που έτσι συνήλθα και λέω που είμαστε. Ήταν εκεί τα όργανα της τάξης και μου λένε τα παιδιά, έτσι και έτσι δημιουργήσατε τροχαίο, πηγαίνατε αντίθετα στο ρεύμα και σας βάλαμε εδώ και λέει φωνάξατε περισσότερο…

Στο Αυτόφωρο ο μεθυσμένος παπάς που χτύπησε και δάγκωσε αστυνομικούς!

Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Ζητώ συγνώμη. Τι να σας πω δηλαδή ντρέπομαι που φτάνω σε αυτό το σημείο τώρα που είναι να τελειώσω την καριέρα μου. Γιατί είμαι 60 ετών και σε λίγο μπαίνω στη σύνταξη», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X