Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για τον «τρελό» ΜΑΤατζή που έσπασε τζαμαρία μαγαζιού και τραυμάτισε γυναίκα

Εισαγγελική έρευνα για τον «τρελό» ΜΑΤατζή που έσπασε τζαμαρία μαγαζιού και τραυμάτισε γυναίκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τώρα, όμως, ο συγκεκριμένος άνδρας των ΜΑΤ είναι και αντικείμενο εισαγγελικής έρευνες για τα όσα έκανα χθες (26.10.2021) στα Εξάρχεια.

Το βίντεο έγινε viral και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Και μια εισαγγελική παρέμβαση, επίσης.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια, με πελάτες καταστήματος να τραβούν βίντεο έναν ΜΑΤατζή σε έξαλλη κατάσταση, να σπάει τη τζαμαρία και από τα γυαλιά να τραυματίζεται μια γυναίκα στο χέρι.

Όταν πολίτης που ήταν μέσα στο μαγαζί τον ρώτησε «είσαι τρελός», ο ΜΑΤατζής του απάντησε «τρελός είμαι, ναι».

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media ήδη από χθες το απόγευμα έφερε και την παρέμβαση εισαγγελέα, με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου να διατάσσει έρευνα.

Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω βίντεο με τον άντρα της ομάδας ΜΑΤ. Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά.

Η κ. Παπαγεωργακοπούλου ανέθεσε την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης την σε εισαγγελέα από το Τμήμα Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X