Κοινωνία

ΕΚΑΒ: Ξεχάστε τις προσλήψεις που έταξε προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΕΚΑΒ: Ξεχάστε τις προσλήψεις που έταξε προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν περιμένατε προσλήψεις στο ΕΚΑΒ καλό είναι να τις ξεχάσετε. Και μην θυμηθείτε τις 10.000 προλήψεις την Υγεία που έταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από τις εκλογές. Τώρα είμαστε μετά τις εκλογές και να ξεχάσετε όσα ακούσατε. Για το ΕΚΑΒ το ξέκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, πράγμα που αποτελεί και το στίγμα της πολιτικής του στον τομέα της δημόσιας Υγείας. Κι΄ αυτό ειπώθηκε τη μέρα που το ΕΚΑΒ καθυστέρησε να πάει στην ώρα να προσφέρει βοήθεια στην τουρίστρια στη Θάσο η οποία πέθανε στην παραλία.

Ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του αναφέρθηκε «στην κάλυψη κάποιων πολύ επίκαιρων έκτακτων κοινωνικών αναγκών» και έφερε για παράδειγμα το ΕΚΑΒ.

Με απλά λόγια, δεν έκανε καμιά αναφορά σε ενίσχυση του ΕΚΑΒ με πρόσληψη προσωπικού προκειμένου να μπορούν να μπουν στην υπηρεσία των πολιτών όλα τα διαθέσιμα ασθενοφόρα αλλά με μπαλώματα και επιστράτευση στελεχών του στρατού και της πυροσβεστικής που θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν την απαραίτητη εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι και η είσοδος ιδιωτών στο ΕΚΑΒ, μέτρο που αναμένεται το επόμενο διάστημα να διευκρινιστεί με ποιο τρόπο θα υλοποιηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X