Κοινωνία

Ελεγχόμενη έκρηξη στο ρωσικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Ελεγχόμενη έκρηξη στο ρωσικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ελεγχόμενη έκρηξη στο ρωσικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα είχε εντοπιστεί ένα ύποπτο αντικείμενο και ειδικότερα μία μαύρη σακούλα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ώστε να κάνει έρευνα.

Πυροτεχνουργός, φορώντας ειδική στολή, προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη, προκειμένου να καταστρέψει το αντικείμενο και στη συνέχεια να ερευνηθεί το περιεχόμενο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το grtimes.gr.

Μια μαύρη σακούλα που εντοπίστηκε πολύ κοντά στο Ρωσικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Η μαύρη σακούλα φαίνεται ότι αφέθηκε μπροστά από το προξενείο της ρωσικής διπλωματικής αποστολής περί τις 17:00 από έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων, που φορούσε μαύρα ρούχα.

Μέχρι και αυτή την ώρα η περιοχή δίπλα από την πλατεία Αριστοτέλους στην οδό Μητροπόλεως και στη Δημοσθένους παραμένει αποκλεισμένη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όσοι βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους, υποχρεώθηκαν να σταματήσουν και να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X