Κοινωνία

Εντοπίστηκε απαγχονισμένος ο 26χρονος που αγνοούνταν στη Καρδίτσα

Εντοπίστηκε απαγχονισμένος ο 26χρονος που αγνοούνταν στη Καρδίτσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του Παναγιώτη Βλάσση που αγνοούνταν από την Καρδίτσα. O 26χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karditsalive.net, ο 26χρονος εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (14/12) σε περιοχή του Προδρόμου Καρδίτσας, σε εγκαταλελλειμένη αποθήκη του χωριού από ομάδες κατοίκων που είχαν δημιουργηθεί προς αναζήτησή του.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση περαιτέρω της υπόθεσης. Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος είχε ερθει τις τελευταίες μέρες στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Ωστόσο απο το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) χάθηκαν τα ίχνη ζωής του με αποτέλεσμα την Τετάρτη (13/12) οι άμεσοι συγγενείς του να δηλώσουν την εξαφάνισή του. Για την υπόθεση είχε εκδοθεί missing alert.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση

Ο νεαρός που έμενε μόνιμα στην Αθήνα πήγε στο πατρικό του σπίτι στον Πρόδρομο Καρδίτσας για λίγες ημέρες, όμως τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τρίτης. Οι γονείς του ανησύχησαν, αφού δεν επικοινώνησε με κανέναν και δήλωσαν την εξαφάνισή του την Τετάρτη. Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.

«Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί, δεν τον ξαναείδαν»

Η θεία 26χρονου μίλησε στο Live News λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο άτυχος 28χρονος : «Έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με την μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: «ακόμα Παναγιώτη; Θα γυρίσεις πίσω;». Λέει αύριο θα έρθω. Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2,3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλα. Το αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά. Τώρα όπως είπαν εδώ οι γείτονες, τον είδανε 2 η ώρα πήγε προς την εκκλησία. Πήγε στην εκκλησία άναψε κερί. Από εκεί ποιον δρόμο πήρε κανείς δεν ξέρει. Δεν τον ξαναείδαν».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X