Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την κατηγορούμενη! «Εσύ τι κοιτάς;»

Επίθεση με βιτριόλι: Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την κατηγορούμενη! «Εσύ τι κοιτάς;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι μοναδικές κουβέντες που είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα, ήταν αυτές. Μετά, ξεκίνησε να περιγράφει τις δραματικές στιγμές των τελευταίων μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (30.09.2021). Η κατάθεσή της «άνοιξε» ουσιαστικά την ακροαματική διαδικασία για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου του 2020 στην Καλλιθέα.

https://www.youtube.com/watch?v=i8D5kjyan-k&feature=emb_title

βιτριόλι Ιωάννα Παλιοσπύρου

Φωτογραφία: Eurokinissi

Λίγα λεπτά μετά και ενώ λίγοι περίμεναν πως αυτό θα γινόταν, στο δικαστήριο έφτασε και η γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Μπήκε στην αίθουσα λίγο πριν το θύμα ξεκινήσει την κατάθεσή του. Δεν κοίταξε στιγμή της Ιωάννα στα μάτια. Κοιτούσε μόνο ευθεία ή κάτω.

βιτριόλι

Φωτογραφία: Eurokinissi

«Μη νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς, δεν πειράζει, είναι ανθρώπινο» είπαν στην Ιωάννα, όταν η κατηγορούμενη μπήκε στην αίθουσα, τόσο η μητέρα της όσο και ο ένας από τους συνηγόρους της, Νίκος Αλεξανδρής.

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστική κατάθεση από την Ιωάννα Παλιοσπύρου! «Καταλάβαινα ότι καιγόμουν, έλιωνα» (video)

Έχοντας πίσω της την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, η Ιωάννα διατήρησε, όσο μπορούσε, την ψυχραιμία της. Λίγο πριν ανέβει στο βήμα, κοίταξε επίμονα την κατηγορούμενη, όταν εκείνη θέλησε να αλλάξει θέση, λέγοντάς της: «εσύ τι κοιτάς;».

Η 37χρονη, που κάθεται με τέσσερις αστυνομικούς, αποφεύγει να κοιτάξει το θύμα της, όσο καταθέτει.

Στην κατάθεσή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έσπασε και δάκρυσε όταν περιέγραφε τις δραματικές στιγμές μετά την επίθεση και στο νοσοκομείο. Τις δυσκολότερες μέρες της ζωής της, όπως είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X