Κοινωνία

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Με έβαλαν σε ψυγείο με ωμά κρέατα αντί να με πάνε στο νοσοκομείο γιατί ήμουν ανασφάλιστος

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Με έβαλαν σε ψυγείο με ωμά κρέατα αντί να με πάνε στο νοσοκομείο γιατί ήμουν ανασφάλιστος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: «Το παιδί μου, όταν κάηκε, φώναζε ”βοήθεια, να με πάτε σε νοσοκομείο”. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς» καταγγέλλει η μητέρα του
«Δε με φρόντισαν, με είχαν και περίμενα μία ώρα με τους πόνους, δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», περιέγραψε δραματικά ο 22χρονος ανασφάλιστος υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη, ο οποίος κάηκε με καυτό λάδι στο πρόσωπο και στα χέρια όταν χρειάστηκε να μεταφέρει μία γεμάτη με λάδι κατσαρόλα.

Για το αδιανόητο εργατικό ατύχημα, μίλησε ο ίδιος και η μητέρα του, όπως προέκυψε από την μαρτυρία τους οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και εργαζόταν ως ανασφάλιστος και γι αυτό άργησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο ίδιος εξακολουθεί να πονάει από τα εγκαύματα. «Έχει πάρα πολύ πόνο. Πολλές φορές τυχαίνει το βράδυ που θα πέσω να κοιμηθώ να έχω αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στα χέρια. Δεν μιλάμε για απλά βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα»

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

Η μητέρα του καταγγέλλει πως μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος, τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου, όταν κάηκε, φώναζε ”βοήθεια, να με πάτε σε νοσοκομείο”. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», καταγγέλλει η μητέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X