Θέμα

Εθνική τραγωδία με 16 νεκρούς- Έξι αγνοούμενοι- Σε απόγνωση οι κάτοικοι (pics)

Εθνική τραγωδία με 16 νεκρούς- Έξι αγνοούμενοι- Σε απόγνωση οι κάτοικοι (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, απίστευτες είναι οι εικόνες καταστροφής πλημμυρισμένα σπίτια, αυλές μέσα στη λάσπη, αυτοκίνητα ακινητοποιημένα, μάντρες ξηλωμένες και δεκάδες οι καταστροφές σε καταστήματα.

Ψάχνουν με τα χέρια στις λάσπες για αγνοούμενους… Κλειστά σχολεία και φόβοι για το μεσογειακό κυκλώνα «Ζήνωνα» που πλησιάζει την Ελλάδα. Κίνδυνοι καυτολισθήσεων στην παλαιά εθνική οδό.

Δύο 24ωρα μετά τις φονικές πλημμύρες που στοίχισαν την ζωή σε 16 ανθρώπους, εξακολουθούν να αναζητούν έξι ακόμα ανθρώπους.

Συνολικά 10 άνδρες και έξι γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στην πλημμυρισμένη περιοχή, ενώ δύο εξ αυτών ανασύρθηκαν από την θαλάσσα.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο προσπαθούν να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από τις περιουσίες τους, καθώς οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι ανυπολόγιστες. Ολοι οι είναι σε απόγνωση, δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Πυροσβεστική και οι ομάδες διάσωσης αναζητούσαν ακόμη έξι ανθρώπους, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα, οι κατεστραμμένες περιουσίες τους βρίσκονται απροστάτευτες στο έλεος των κακοποιών,έσσερις συλλήψεις για πλιάτσικο σε εργοστάσιο στη Μάνδρα-, που ήδη ξεκίνησαν το έργο τους στα μισογκρεμισμένα από τα ορμητικά νερά κτήρια.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X