Κοινωνία

Eurojackpot: Πώς παίζεται – μοιράζει κέρδη από 10.000.000 έως και 120.000.000 ευρώ.

Eurojackpot: Πώς παίζεται – μοιράζει κέρδη από 10.000.000 έως και 120.000.000 ευρώ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Eurojackpot είναι ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι τύχης που συμμετέχουν ήδη 18 χώρες και η Ελλάδα στις 6/3 θα είναι η 19η χώρα.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη στις 21:15 και κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ενώ ηκ ατάθεση δελτίων τις ημέρες των κληρώσεων γίνεται έως τις 19:00.

Στο EUROJACKPOT επιλέγεις τουλάχιστον 5 αριθμούς από το πεδίο (1-50) και τουλάχιστον 2 αριθμούς από το πεδίο (1-12).

Το παιχνίδι προσφέρει την δυνατότητα για πλήρη και τυποποιημένα συστήματα, συνεχόμενες κληρώσεις, όπως επίσης και ομαδική συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το δελτίο τους σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και μέσω Οpapstore app.

Πως Παίζεται το Eurojackpot;

Βήμα 1

Συμπληρώνετε τουλάχιστον 5 αριθμούς στο πάνω πεδίο (από το 1 έως το 50) και 2 αριθμούς στο κάτω πεδίο (από το 1 έως το 12). Εναλλακτικά με την «Τυχαία Επιλογή», επιλέγονται αυτόματα τυχαίοι αριθμοί για εσάς.

Σημείωση: Με τα Συστήματα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε περισσότερους αριθμούς και να δημιουργήσετε το δελτίο σας.

Βήμα 2

Έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε από 1 έως και 6 περιοχές (Α-ΣΤ) στο δελτίο σας.

Σημείωση: Επιλέγοντας «ΑΚΥΡΟ» σε μία ή περισσότερες περιοχές, παρακάμπτετε μια λάθος συμπληρωμένη περιοχή, χωρίς να ακυρώσετε όλο το δελτίο σας.

Βήμα 3

Επιλέγετε τον αριθμό των συνεχόμενων κληρώσεων που θέλετε να συμμετέχει το δελτίο σας (1 έως 54). Οι πολλαπλές επιλογές λειτουργούν αθροιστικά (π.χ. για 15 συνεχόμενες κληρώσεις σημειώνεις 5 + 10). Αν δεν συμπληρώσετε κάποια επιλογή, το δελτίο σας συμμετέχει μόνο στην επόμενη κλήρωση.

Βήμα 4

Καταθέτετε το συμπληρωμένο δελτίο σας στον υπάλληλο του καταστήματος, παραλαμβάνετε το αποδεικτικό συμμετοχής και επιβεβαιώνετε ότι οι επιλογές σας αποτυπώνονται σωστά.

Σημείωση: Μπορείτενα καταθέσετε το δελτίο σας μέσω της εφαρμογής OPAP Store app και μέσω των Συσκευών Αυτόματης Εξυπηρέτησης Στοιχηματισμού Opapbet.

Eurojackpot

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X