Καιρός

Εύβοια: Σφοδρή χιονόπτωση σε αρκετές περιοχές – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Εύβοια: Σφοδρή χιονόπτωση σε αρκετές περιοχές – Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα «λευκά» έχει ντυθεί η Εύβοια και κυρίως στα βόρεια σημεία της, με τη μετακίνηση να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ειδικότερα, στην περιοχή Γέροντας έως αργά σήμερα το μεσημέρι η μετακίνηση των αυτοκινήτων ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το χιόνι έφτασε και τους 10 πόντους καλύπτοντας το οδόστρωμα.

Στην περιοχή, σύμφωνα με το eviathema.gr, έσπευσαν και οχήματα του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για διάνοιξη, ενώ απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στο σημείο βρέθηκαν και ο Δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστάσιας Πέτρος Σμιλάκος και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Τσώκος.

Παράλληλα, και στην περιοχή Άγιος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και την Στενή, η χιονόπτωση είναι αρκετά έντονη, ενώ όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων αναστάλθηκε για όλη την ημέρα σήμερα, με τους μαθητές να κάνουν μάθημα μέσω webex.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω χιονόπτωσης, όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων έχει τεθεί σε ισχύ στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 42η χ/θ (Δερβένι), με την κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων να διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
  • Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X