Κοινωνία

Φωκίδα: Θρήνος για τη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μετά από σύγκρουση με λεωφορείο

Φωκίδα: Θρήνος για τη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μετά από σύγκρουση με λεωφορείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωκίδα: Μία ανείπωτη τραγωδία με θύμα μία 67χρονη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/8). Η γυναίκα απανθρακώθηκε στη Φωκίδα όταν το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση που είχε με λεωφορείο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το αυτοκίνητο της γυναίκας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Πέντε επιβάτες του λεωφορείου από τους 34 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενώ μέχρι να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητο της γυναίκας και να απομακρυνθεί ο όχημά της από τον δρόμο η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λιβαδειάς – Άμφισσας διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 15:30 στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας.

Στο μπροστινό αυτοκίνητο από αυτό που οδηγούσε η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν η κόρη της που είδε με τα ίδια της τα μάτια το δυστύχημα.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr διεμένε τα τελευταία χρόνια στην Αράχωβα ενώ είχε καταγωγή από το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και θεωρείται πιθανό όταν άφησε την τελευταία της πνοή να ταξίδευε από το μέρος που ζούσε στο χωριό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X