Θέμα

Φωτιά στον Σχίνο: Εκτός ελέγχου το μέτωπο στην Κοκκιναρέα-Φεύγει η πυροσβεστική

Φωτιά στον Σχίνο: Εκτός ελέγχου το μέτωπο στην Κοκκιναρέα-Φεύγει η πυροσβεστική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά στον Σχίνο: Εκτός ελέγχου μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην περιοχή Κοκκιναρέας Μεγάρων. Ο οικισμός εκκενώθηκε εσπευσμένα, ενώ δόθηκε εντολή να παρέμβει ο στρατός, προκειμένου να απεγκλωβιστούν άτομα με αναπηρίες.

Από το σημείο δόθηκε εντολή να υποχωρήσουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς υπήρχε κίνδυνος εγκλωβισμού τους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα τεράστιο μέτωπο το οποίο κινείται ανεξέλεγκτα και έχει πλέον επεκταθεί σε σπίτια. Εντούτοις δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έχει καεί. Την ίδια ώρα ακόμη και κάτοικοι της περιοχής βοηθούν συμπολίτες τους ώστε να αποχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Είκοσι χιλιάδες στρέμματα ενός πυκνού παρθένου δάσους έχουν γίνει στάχτη μέχρι στιγμής από τη φωτιά που ξεκίνησε χθες από το Σχίνο Λουτρακίου, όπως ανέφερε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στην έκτακτη ενημέρωση για την μεγάλη πυρκαγιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ελαιώνα και από καύση υπολειμμάτων και κλαδιών, κάτι που διαχειρίζεται το κλιμάκιο της Δ/νσης Αντιμετώπσης Εγκλημάτων Εμπρησμού που διερευνά τα αίτια της φωτιάς από χθες το βράδυ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X